mandag 11. januar 2010

Hjem kjære hjem

Da er jeg hjemme fra Østersund igjen, har hatt en koslig tur, men er jo som alltid godt å komme hjem igjen :) Ble mange timer i bilen, 14 timer oppover og 11 timer ned igjen, så kan si det sånn at nå er jeg sliten.
Har hatt migrene idag, men det er over nå heldigvis, bare en middels hodepine nå, men etter migrene føles det som luksus.
Skrev i forrige innlegg at jeg hadde lyst til å dra på et loppis som jeg var på sist gang jeg var der, men det ble det ikke til til. Men Panduro derimot rakk jeg en rask tur innom

Skrev i forrige innlegg at jeg hadde lyst til å dra på et loppis som jeg var på sist gang jeg var der, men det ble det ikke tid til. Men Panduro derimot rakk jeg en rask tur innom, og Tildafrelst som jeg er ble det litt diverse Tilda produkter med hjem i bilen ;) Kjøpte stoffene og blondene på bildet over..

...Disse Tildaboksene...

...Og materialpakke til nisseparet til høyre på dette bildet :) Englene og nissen til venstre kjøpte jeg på Panduro på Jessheim storsenter til halv pris (ELSKER salg!).
Idag kveld skal jeg prøve å lage noe fint av stoffene jeg har kjøpt, gleder meg alt :)


Kjøpte også nyeste nummeret av Drömhem & trädgård når jeg var i Sverige, det kan jeg virkelig anbefale! Utrolig mye fint og vårlig å se på der, dette er et blad som skal nytes i flere timer for å få med meg alle de nydelige detaljene :)

Måtte bare le litt når jeg bladde opp og så artikkelen til høyre på bildet, syns den var farlig lik en artikkel jeg så i det siste Bolig pluss (til venstre på bildet) :).

Nå skal jeg gå og tilbringe litt tid med symskinen ;)

Håper alle får en fin uke og har hatt en god helg.

Klemmer fra Karianne

4 kommentarer:

Villa von Krogh sa...

Hei Karianne.

Så fine stoffer du har fått tak i. Kos deg masse med symaskinen. Og god uke!

Klem fra Anine

Villa von Krogh sa...

Og du. Dukkehuset. Hvor har du kjøpt det? Tenkte å kjøpe et slikt til Emma i innflyttingsgave. :)
Helt fantastisk!!!

jannes hobbykrok sa...

Stoffene er kjempefine!Alle tildastoffene er jo det!Synd hun ikke har det på Livs vevstue lenger!Er du noen ganger innom der?(ser jo vi bor i samme kommune)
Flott blogg du har her!Gleder meg til å titte innom igjen!
Klem,Janne

Magny sa...

deilige bilder....

klem,magny