onsdag 16. desember 2009

leeenge siden sist!

Nå er det lenge siden siste innlegg her :(
Har av personlige grunner valgt å legge bloggen litt på hylla, men nå er jeg tilbake :)
Har vært innom dere andre interiørbloggere og titta omtrent daglig, må jo følge med selv om jeg ikke har lagt inn noen innlegg selv. Må virkelig si dere har imponert meg nå i adventstiden, er så inspirerende å se på de flotte bloggene deres, er man ikke i julestemning så blir man det i alle fall etter en liten bloggtitterunde :)


Adventstaken i år
Jeg gleder meg MASSE til julaften! Skal være sammen med samboern og lillesøstern, har aldri vært bare oss tre på julaften før, men tror det blir kjempe koslig :) Skal kose oss med god mat, bare ha det hyggelig og slappe av. Jeg er et ordentlig tradisjonsmenneske og må ha stort juletre, ribbe til julemiddagen, riskrem til dessert, masse pakker, julestrømpe på soveromsdøra om morgenen på julaften, pepperkaker, rød julepynt(er ikke så tøff som mange andre bloggere der, som pynter med turkis, hvit, rosa og masse andre fine farger), julekalender på tv, sjokoladekalender og masse annet. Syns også det er koslig å lage nye tradisjoner sammen med Lars-Erik, siden vi ble sammen har det jo blitt noen nye tradisjoner.Som f.eks. i år så har vi lagd oss en ny tradisjon med sjokoladekalenderene, det er om å gjøre å være først til å lukke opp luka og se hva det er bilde av på sjokoladen, det er sånne småting som jeg syns er koslig og lager litt julestemning i heimen :)

Har du/dere noen koselige eller morsomme juletradisjoner?
*
Må jo vise dere noen av mine innkjøp i bloggepausen min :)


Har kjøpt denne lampen som jeg er veldig fornøyd med :) Leita lenge etter en lampe som ikke henger så langt ned, for min kjære har en tendens til å slå hodet i ting som henger fra taket(morsomt for meg, ikke fullt så morsomt for han, hihi), og jeg er veldig glad i å ommøblere, men Lars-Erik er ikke så glad i å flytte på lamper hele tiden. har hatt så lyst på skjellampe, men de andre jeg har sett på har vært for lange, og denne var akkurat passe :)


Lampen til venstre er egentlig en gamel messinglampe som jeg kjøpte billig på bruktbutikken, så har jeg spraya den og kjøpt nye skjermer, Og tror den blir enda finere når jeg får skifta ledning så jeg får lys i den og :) Kan jo være praktisk med litt lys i den siden det jo er en lampe liksom, hehe.
Speilet har jeg kjøpt på bohus, og jeg DIGGER det!!! Rosekransen på bortsiden skal byttes ut med noe mer julete, må bare finne ut hva først:)
*
Har også ommøblert i stua, må bare rydde litt før jeg tar bilder ;)
*
Og til dere som har etterlyst meg, så søte dere er!!! Er jo koslig at man blir savna og får sånne gode ord :) Det setter jeg utrolig stor pris på!
*
Håper alle koser seg og nyter adventstiden, ikke stress for mye, husk at det blir jul uansett ;)

JULEKLEMMER FRA KARIANNE


2 kommentarer:

Beate sa...

Hei Karianne!
koselig at du er tilbake!
virker som om dere er på god vei til å skape mange gode juletradisjoner sammen! høres ut som om dere har det kjempefint!

ønsker deg en koselig førjulstid!

klem Beate

MinVinterverden/Laila Johanne sa...

Endelig var du tilbake!
Var innom hos deg her om dagen og lurte på hvor det var blitt av deg! :)

Veldig koselig innlegg, Karianne! Skjønn lampe du har fått deg!

Nå håper jeg du har samlet masse bloggkrefter og at du ikke forsvinner igjen med det første ;)

Ha en deilig førjulstid!!
Juleklem fra Laila Johanne!