tirsdag 28. juli 2009

oppdatering prosjekt tlf.benk

da har jeg endelig blitt ferdig med puta til telefonbenken min. syns den ser litt mer ferdig ut nå. eneste jeg ikke er fornøyd med er at jeg syns stoffet jeg brukte var litt for tynt, så man ser liksom gulfargen på skumgummien igjennom stoffet, men da veit jeg jo det til senere. man lærer hver dag:) tenkte jeg skulle lage en liten pute å ha på siden oppi der og, men det dropper jeg, syns det blir litt for mye. skal sy puter til å ha i sofaen i stedefor;)


også har jeg pynta litt:)


lyset jeg fikk av lillesøstern i bursdagsgave, TUSEN TAKK Elisabeth, det er kjempe fint!
5 kommentarer:

Verandasol sa...

heihei, takk for så koselig kommentar hos meg :) Da fant jeg jo deg, du har en veldig fin blogg, masse flott å se på :) Er veldig fornøyd med det gulvet, kunne tenke meg å legge det i flere rom jeg og. Det er jo veldig fint, og i tillegg veldig slitesterkt :) Flott telefonbenken din ble, veldig søt pute du har sydd!

Tomines hjem sa...

Hei hopp!! så koselig at du vil følge bloggen min.. den fargen du har valgt på benken din er helt nydelig.. hvilken er det om jeg kan få spørre?? ha en deilig deilig helg!!

Jeanette sa...

Så nydelig farge du har valgt på telefonbenken din.
Herlig telefonbenk også - likte utformingen på den veldig godt.

Fin blogg, fant deg via NIB ;o)

Mvh
Jeanette

Huset på kollen sa...

Hei,

Fin blogg! Satt og surfet litt på finn.no nå, og jammen så jeg en kjent kjempefin benk! Det første jeg lurte på var imidlertid "har jeg plass til den, og hvor stor er den", så jeg tror det kan være lurt av deg å legge ut målene :) Ha ellers en super helg!

Jeanette sa...

Hei ;o)

Ser at hun foran meg har kommentert akkurat det samme som jeg hadde tenkt, hehe.

Ser på annonsen din på finn.no og kanke skjønne at du skal selge den nydelige benken.

Har du mål på benken?

Mvh
Jeanette