fredag 16. oktober 2009

Jeg tror...


... vi må flytte jula til november! For jeg er i så julestemning om dagen at jeg er helt sikker på at jeg har gått lei alt som har med jul å gjøre lenge før 24 desember. Har ikke villet innrømme det helt før nå...

...Men når jeg i sta gikk til innkjøp av en slik en måtte jeg bare innse at juleånden har inntatt kroppen min for fullt. Tror nok jeg har blitt ganske påvirka av andre bloggere, for i blogglandia er det jo regne julaften alt innimellom føler jeg, mange som snakker om julepynt, juletrær, julestrømper og andre julete ting.
Skulle ikke tro at det er 69 dager igjen til nissen kommer på besøk(hvis man har vært snill da).

Hva syns du om all denne julestemningen som råder nå i midten av oktober?
Selv syns jeg det er litt tidlig, og som jeg alt har nevnt er jeg redd jeg kommer til å gå lei jula før den har begynt...

GOD JUL

Klemmer fra Karianne

8 kommentarer:

atinybitofheaven sa...

hehe... akuratt som jeg skulle sagt det selv :-)

Tusen takk for søt kommentar på bloggen min- så hyggelig :-) Tror nok det bli bra til slutt ja- for det er virkelig drømmeleiligheten :-)

Flott blogg du har- gleder meg til å lese gjennom hele :-)

Ha en deilig fredagskveld:-)

Klem Astrid

Trultemor sa...

Vil ikke ha jul i oktober!! Er redd jeg skal sprekke og dra julebrusen med meg hjem leeeenge før tiden;) Men...idag var det en som sa til meg "vet du at det er mer sukker i julebrusen enn i cola??" Ok, kanskje jeg kan greie å være såpass fornuftig at jeg sparer denne sukkergodisen *ler*

Ha en fin helg!

Ocean showroom sa...

Neida! Blir ikke lei juleprat! Elsker å tenke og planlegge hvordan jeg skal ha det, men pynten kommer ikke fram før i desember:)
Ha en fortsatt finfin kveld!
Klem, Lene

Charlotte sa...

Er enig med at det er litt tidlig med julestemning allerede nå. Men for en stakkars stund med et lite glass julebrus tror jeg det skulle gå greit... Var innom Home&Cottage i går, og de venter bevisst med å ta julevarene ut i butikken, i hvert fall til november. Og det syns jeg er helt herlig. Blir litt stresset av alle som omtrent er ferdige med julagavene, selv om jeg nok er litt imponert også. Her i huset kommer adventstaken opp 1 advent, resten av julepynten kommer 1 desember. I og med at vi nesten alltid reiser bort i selve julen, så pynter vi litt tidlig i desember, for å få en periode med skikkelig julestemning i huset vårt også.
Ønsker deg en fin fredagskveld, med deilig julebrus!

Beate sa...

Hei.

Har en liten overraskelse til deg på bloggen min

Klem

Mamma Jane sa...

Hei :)
syns det er helt vanvittig at de har julemarsipan i butikkene alt nå.. Blir mere irritert enn glad når jeg ser jule ting i butikkene.. hehe.. Du har foresten veldig fin blogg :)

Beate sa...

hei
Klart du kan sende den videre. Det er bare gøy!

Klem Beate

Elisabeth & the my little pony sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.