lørdag 26. september 2009

I'm back!

Nå har det vært stille her en stund, jeg har hatt besøk av lillesøsteren min og vært med henne å besøkt henne i Østersund, så da har bloggen blitt nedprioritert.


Hun hadde en egen liten velkomstkomite når hun kom på gardermoen:)

.
Fornøyd lillesøster:)

Elisabeth har et kjempe fint rom! Hun har virkelig gjort det beste av det hun har og utnytta plassen kjempe bra! Lure meg glemte så klart å ta bilder inne på rommet, men skal få Elisabeth til å ta noen så kan jeg vise senere:) Men fikk tatt masse andre bilder på turen, og litt shopping og loppis ble det også:)

Her er utsikten fra senga hennes, dette er virkelig en utsikt det er deilig å våkne opp til:) Bildet rettferdigjør virkelig ikke utsikten, er helt nydelig! Elisabeth bor på internat på gården hvor hun går på skole, skolen heter Dille gård naturbruksgymnasium og hun går på en linje med inriktning islandshest.

Vi stoppa på turen oppover langs en elv like ved Trysil

Var kjempe pent der

Stoppa ved dette fraflytta torpet på vei hjemover igjen

Utrolig sjarmerende denne bua, skikkelig værslitt. Og hesteskoen overdøra falt jeg helt for

Var helt nydelig der oppe, her er utsikten like ovenfor torpet

Østersund er en kjempe koslig by som jeg virkelig kan anbefale å besøke. Er gamle flotte bygninger og koslige gater med mye fint å se. Loppiser, Interiørbutikker og cafeer gjør lykke komplett for meg!
Her kommer innkjøpene som ble gjort.

Her er det jeg kjøpte på det ene loppiset jeg var. Syns virkelig jeg gjorde et kupp, betalte 275,- for alt!!! Dukene er helt nydelige, ordentlig gammelt håndverk:) kjøpte også en bunke med glassunderlag i sølv, men de må vaskes før de kan bloggifiseres:)

På en interiørbutikk kjøpte jeg disse hvite margarethasleivene i melamin, husker vi hadde sånne når jeg var liten, og de er kjempe praktiske og tåler en støyt. Syns de er fine også, så de fikk bli med hjem:)
Duken er fra loppiset, den er håndbrodert:)
Kaffekjelen med lyng i er kjøpt i en bruktbutikk en gang, fant den i kjelleren i sta og syns den så riktig så bra ut på denne duken:)

Min kjære har lenge klagd over at veska mi ligger og slenger over alt og når jeg så denne knaggen på Åhlens måtte jeg bare ha den. Den andre knaggen så jeg i et blad for en stund siden og tenkte at sånn vil jeg ha, og når den også var på Åhlens ble den med og gitt:)


Var innom Dollar Store, der fikk jeg også handla litt bl.a. dette dørslaget

og denne potteskjuleren.

På vei oppover var jeg innom biblioteket og lånte meg bøker om hekling, for har hatt så lyst til å lære meg det. Og hekling ble det, men resultatet... vel, det ble ikke pent akkurat.... hehe, tør ikke vise det her engang. Men får prøve igjen, så kan det jo hende at øvelse gjør mester.

Ha en fin lørdag alle sammen

Klemmer fra Karianne

4 kommentarer:

Josefine sa...

Heisan..

Så koselig å være på besøk hos sin søster...helt sikkert gjensidig glede:) Flotte bilder...og så mye fint du fikk på loppis!!

Ønsker deg en fortsatt fin helg, klem

Therese sa...

Takk for tips om lim!!! Og så nydelige bilder du viser frem!! Ser ut til at du har kost deg masse!! Og er helt enig.. det du fant på loppis var virkelig et KUPP!! :)Nyt siste rest av helgen:)

Heidi Marie sa...

Hei... kom tilfeldig inn på bloggen din gjennom Brage og Beas Hverdag... syntes du har mange ekstemt fine bilder i dette innlegget... oxo lurer jeg på en ting... Hvordan får du lagd sånn kant rundt bildene, og laget et bilde med flere bilder i?

klemz Heidi

Elisabeth & the my little pony sa...

Flink du er til å blogge, og du blir flinkere og flinere! Det er bra du har fått deg en hobby, og håper virkeig du kan få litt flere venner og bekjente. Og drive med hobbyen. NAAAJJJJSSS WØØRK!!! PIS AOUT!! Elisabeth