tirsdag 8. september 2009

har rydda litt i kjelleren de siste dagene og gått i gjennom noe av tingene jeg har arvet etter pappa, fant blandt annet ett sølvfat og et juksesølvfat.sånn ble juksesølvfatet med noen kubbelys og lotus t-lysestaker og diverse annet stæsj. syns det ble riktig så koslig her når jeg tente på alle lysene. fant også en gammel hullemaskin og en gammel brevvekt som skal stå på skatollet jeg har i kjellern bare jeg får et par strøk maling på det og får bært det opp i stua, men det skal jeg blogge om en annen gang.
Idag har jeg spraya disse vegglysestakene hvite, de var svarte før, syns de ble mye finere hvite:) skal se om jeg finner et før bilde

driver også å planlegger 60årslag for svigermor om dagen, og jeg har ansvar for bordpynt:) noe jeg absolutt ikke har noe i mot:) vi skal ha høst og natur tema, skal pynte mye med bl.a. lyng, og bruke norgesglass med kubbelys og mose i bunn til lykter. tror det blir bra:) skal ta masse bilder så der kan få se resultatet.

her er i hvertfall en liten smakebit.

og til slutt et lite bevis på at sommeren ikke er helt over ennå:) en liten sommerfugl som kom og satt seg på meg en dag.

Ha en fin kveld og kos dere masse

klem fra karianne

3 kommentarer:

Silke sa...

Det er så utrolig koselig med funn man gjør i eget hus. Å rydde i kjelleren eller i boden kan bli ganske artig om du har mye du ikke husker at du har. Da oppdager man ofte skjønnheten med de forglemmte tingene og finner ofte også nye brukksområder. Ble kjempe lekkert med så mange lys på "sølvbrettet" nå i det mørke høstværet..

MinVinterverden/Laila Johanne sa...

Jeg vet ikke hvordan lysestakene dine var som svarte, men at de ble fine etter en date med hvitmalingen er det ingen tvil om :) Kjempekoselige! Jeg nyter høsten... Levende lys, pledd, sofakos og kakao (jeg er ikke overbegeistret for te...!...)

Kos deg masse med bordpynting! Ser ut som du har en god plan :)

Klem fra
Laila Johanne

Crinoline sa...

Enig,det er så fint med kubbelys samlet på sølvfat,bruker det mye.Og litt hvitmaling gjør susen.Klem